Covid-19: våre tiltak

Vi oppfordrer alle til å holde seg oppdaterte på og følge myndighetenes anbefalinger. Hvis du kjenner symptomer på Covid-19, som forkjølelse, feber, hoste eller nedsatt allmenntilstand ber vi deg holde deg hjemme. Hvis du ønsker å lese mer om retningslinjene, se her.

 

Rengjøring

Fellesområder, overflater og håndtak blir rengjort flere ganger daglig. Det er plassert ut kontaktløse spritdispensere ved innganger og i resepsjonen.

 

Innsjekk/utsjekk

Innsjekk og utsjekk foregår foreløpig som normalt. Vi har glassvegg som skiller ansatte fra besøkende i resepsjonen, og vi ber alle vise hensyn til andre gjester og ansatte. Husk å alltid holde to meter avstand og bruke munnbind ved innsjekk/utsjekk.

 

Matservering

Frokosten blir delt opp for å minske antall personer samlet på ett sted. Det er påmelding til frokost ved innsjekk, og det er et maksantall på hvor mange som kan spise samtidig. Dette vil bli informert om ved innsjekk.

 

Generell info

Vi holder oss oppdaterte på retningslinjene fra regjeringen, og det vil fortsatt være mulig å bestille opphold frem i tid. Vi vil kontinuerlig vurdere situasjonen og holde gjestene oppdatert på den gjeldende situasjonen til enhver tid.

 

Vi ønsker dere velkommen til et trygt opphold på Kragerø Sportell & Apartments!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this