Select Page
Muligheter og

Aktiviteter

R
495 øyer
R
Flotte turmuligheter
R
Spennende aktiviteter
Opplev kragerø

Med Kragerø Sportell som utgangspunkt

Kragerø Sportell ligger flott plassert med kort vei til flott natur og turløyper, to kilometer unna Kragerø sentrum og kun noen få meter fra Kragerøs velkjente skjærgård.I umiddelbar nærhet finner du aktiviteter som passer for alle. Alt fra en rolig tur i vannkanten til en actionfylt tur med Kragerø Rib.
Ta kontakt, så hjelper vi gjerne med å finne aktiviteter som passer for dere!

Kragerø Rib

Opplev havrafting med Kragerø RIB i heftige bølger ute i Kragerø Skjærgård.
Les mer hos kragerorib.no

Sightseeing

En rolig sightseeing med en av våre sightseeingbåter rundt i Kragerøs fantastisk vakre skjærgård. Kontakt oss for å bestille.

Badeplass

Vi har egne badeplasser med egen liten strand kun få meter fra rommet ditt.

Sandvolleyball

Vi har vår egen sandvolleyballbane. Perfekt plassert, rett ved vår egen badeplass.

Båtutleie

Vi har småbåter, kajakk og kano som våre gjester kan leie. En flott måte å utforske Kragerøs skjærgård.
Kontakt oss for å bestille.

Sykkelutleie

Vi har sykler til leie for våre gjester. Bli kjent med de trange gatene i Kragerø  eller opplev den flotte naturen fra sykkelsetet.
Kontakt oss for å bestille.

Jomfruland

Ta en ferje fra Kragerø sentrum ut til den flotte øyen Jomfruland. En perfekt dagstur som passer for alle. Se ferjetider og priser her og les mer om Jomfruland her.

Guidet sykkeltur

Få en fartsfylt guidet sykkeltur og opplev Kragerøs natur og skjærgård i full fart fra sykkelsetet. Se www.trailside.no for informasjon.

Turområder

Kragerø kan by på flotte turområder både på fastlandet og ute på øyene.
Se alle turtips hos UT.NO

For barna

Det finnes mange steder i Kragerø som barn og ungdom kan boltre seg på, helt gratis. Ta turen til Tarzanløypa i Studsdalen, den store og flotte parken ved Berg-Kragerø museum eller lek deg på Stadion!

Yogalåva

Om du tar en liten kjøretur mot tettstedet Kroken i Drangedal kommune finner du Yogalåva. Der tilbys ukentlige yogaklasser, kurs, workshops, yoga for bedrifter, eventer, arrangementer o.l. Les mer på facebook: @yogalaava eller på www.yogalaava.no

Kragerø Actionpark

På vei ut mot Stabbestad finner du en gokartbane for både voksne og barn. Her kan du finne ditt indre fartsmonster og kose deg med noe godt i kiosken i pausene. Finn mer informasjon på www.krap.no eller på facebook: @krageroparken

Hulfjell Gård

En liten times kjøring mot Drangedal ligger besøksgården Hulfjell Gård. Her kan du finne Telemarks første utendørs vannpark i tillegg til mange spennende dyr og lekeapparater. Les mer på www.hulfjell.no

I Munchs fotspor

Den kjente kunstneren Edvard Munch fant mye inspirasjon til maleriene sine i Kragerø. Du kan følge i hans fotspor og se nøyaktig hva han så om du blir med Kultur-kameratene på deres populære Munchvandring. Finn mer informasjon på www.kultur-kameratene.no

Nordraak Matverksted og Gjestehus

Nordraak matverksted i Kragerø sentrum kan tilby spennende matopplevelser, matkurs, utvikling av menyer og foredrag til både privatpersoner og bedrifter.

Les mer om dem på facebook: @nordraakmatverksted eller besøk www.nordraak.org

Gruvevandring

Kragerø er svært rik på mineraler og det har tidligere vært stor gruvedrift her, både på fastlandet og ute på øyene. Det kan være svært spennende for både store og små å utforske de gamle gruvene!

Les mer på www.visitkragero.no eller på https://www.turer.no/gruver/gruve_tekst.php

Kragerø Skatepark

Rett forbi Kragerø videregående skole på Kalstad finner du den flunkende nye og helt rå skateparken! Her er det alltid åpent, og parken er for alle – uansett nivå. Sjekk gjerne ut facebooksiden deres: https://www.facebook.com/Kalstadskate

Den lille dyrehage

Hvis du kjører ca 25 minutter sørover på E-18 fra Kragerø mot Kristiansand kommer du til Den lille dyrehage i Gjerstad. Her er det et mylder av ulike dyrearter, (inkludert eget slangehus), lekeplass, og kafè. Det er et svært hyggelig sted å tilbringe noen timer!

For mer informasjon, les mer på nettsiden deres https://www.denlilledyrehage.no/ eller på  facebook: @denlilledyrehage

 

opplev kragerø fra vannkanten

Vi har ledige rom!

Ta kontakt med oss for et godt tilbud

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this