Muligheter og

Aktiviteter

R
495 øyer
R
Flotte turmuligheter
R
Spennende aktiviteter
Opplev kragerø

Med Kragerø Sportell som utgangspunkt

Kragerø Sportell ligger flott plassert med kort vei til flott natur og turløyper, to kilometer unna Kragerø sentrum og kun noen få meter fra Kragerøs velkjente skjærgård. I nærområdet finner du aktiviteter som passer for alle. Alt fra en rolig tur i vannkanten til en actionfylt tur med Kragerø Rib.
Ta kontakt, så hjelper vi gjerne med å finne aktiviteter som passer for dere!

Kragerø Rib

Opplev havrafting med Kragerø RIB i heftige bølger ute i Kragerø Skjærgård! Hvorfor ikke ta en teambuilding med jobben her?
Les mer hos kragerorib.no

Badeplass

Skjærgården i Kragerø er noe helt for seg selv og vi har egne badeplasser med egen liten strand kun få meter fra rommet ditt!

Sandvolleyball

Vi har vår egen sandvolleyballbane. Perfekt plassert, rett ved vår egen badeplass.

Båtutleie

Vi har småbåter, kajakk og kano som våre gjester kan leie. En flott måte å utforske Kragerøs vakre skjærgård.
Kontakt oss for å bestille.
Klikk her for å se priser.

Sykkelutleie

Vi har sykler til leie for våre gjester. Bli kjent med de trange gatene i Kragerø  eller opplev den flotte naturen fra sykkelsetet. Det tar 5-10 minutter å sykle fra oss og inn til sentrum.
Kontakt oss for å bestille.
Klikk her for å se priser.

Jomfruland

Ta en ferje fra Kragerø sentrum ut til den flotte øyen Jomfruland. En perfekt dagstur som passer for alle. Her er det nydelig turterreng i unikt landskap, langstrakt stand, hyggelige kafèer, utendørs kirke, konserter, kunstutstillinger, besøksgård og et rikt dyreliv. Se ferjetider og priser her og les mer om Jomfruland her.

Guidet sykkeltur

Få en fartsfylt guidet sykkeltur og opplev Kragerøs natur og skjærgård i full fart fra sykkelsetet. Se www.trailside.no for informasjon.

Turområder

Kragerø kan by på flotte turområder både på fastlandet og ute på øyene. Du kan finne flotte turområder ikke langt fra vår dør, eller du kan få fler turtips her:

UT.NO  |  turer.no  |  visittelemark.no

krageroturlag.dnt.no

For barna

Det finnes mange steder i Kragerø som barn og ungdom kan boltre seg på, helt gratis. Ta turen til Tarzanløypa i Studsdalen, den store og flotte parken ved Berg-Kragerø museum eller lek deg på Stadion!

Yogalåva

Om du tar en liten kjøretur mot tettstedet Kroken i Drangedal kommune finner du Yogalåva. Der tilbys ukentlige yogaklasser, kurs, workshops, yoga for bedrifter, eventer, arrangementer, glamping og en gårdsbutikk med økologiske varer. Les mer på facebook: @yogalaava eller på www.yogalaava.no

Kragerø Actionpark

På vei ut mot Stabbestad finner du en gokartbane for både voksne og barn. Her kan du finne ditt indre fartsmonster og kose deg med noe godt i kiosken i pausene. Finn mer informasjon på www.krap.no eller på facebook: @krageroparken

Hulfjell Gård

En liten times kjøring mot Drangedal ligger besøksgården Hulfjell Gård. Her kan du finne Telemarks første utendørs vannpark i tillegg til mange spennende dyr og lekeapparater. Les mer på www.hulfjell.no

I Munchs fotspor

Den kjente kunstneren Edvard Munch fant mye inspirasjon til maleriene sine i Kragerø. Du kan følge i hans fotspor og se nøyaktig hva han så om du blir med Kultur-kameratene på deres populære Munchvandring. Finn mer informasjon på www.kultur-kameratene.no

Nordraak Matverksted og Gjestehus

Nordraak matverksted i Kragerø sentrum kan tilby spennende matopplevelser, matkurs, utvikling av menyer og foredrag til både privatpersoner og bedrifter.

Les mer om dem på facebook: @nordraakmatverksted eller besøk www.nordraak.org

Gruvevandring

Kragerø er svært rik på mineraler og det har tidligere vært stor gruvedrift her, både på fastlandet og ute på øyene. Det kan være svært spennende for både store og små å utforske de gamle gruvene!

Les mer på www.visitkragero.no eller på https://www.turer.no/gruver/gruve_tekst.php

Kragerø Skatepark

Rett forbi Kragerø videregående skole på Kalstad finner du den flunkende nye og helt rå skateparken! Her er det alltid åpent, og parken er for alle – uansett nivå. Sjekk gjerne ut facebooksiden deres: https://www.facebook.com/Kalstadskate

Den lille dyrehage

Hvis du kjører ca 25 minutter sørover på E-18 fra Kragerø mot Kristiansand kommer du til Den lille dyrehage i Gjerstad. Her er det et mylder av ulike dyrearter, (inkludert eget slangehus), lekeplass, og kafè.

For mer informasjon, les mer på nettsiden deres https://www.denlilledyrehage.no/ eller på  facebook: @denlilledyrehage

 

Kragerø Bibliotek

Kragerø Bibliotek er mer enn bare et sted å lese og låne bøker! Her kan du også låne sportsutstyr, filmer og tegneserier. Det blir også satt opp utstillinger og arrangementer, følg med på https://kragerobib.no/ for mer informasjon eller følg dem på FB: @kragerobibliotek

Kragerø sentrum

Ta deg en tur rundt i de hyggelige gatene og smugene i Kragerø sentrum og opplev ekte småbyidyll! Her er butikker for enhver smak, og i det travleste halvåret er det også et mylder av konserter, utstillinger og andre aktiviteter.

For ovesikt over ting å gjøre, se her: https://www.visittelemark.no/kragero

Fiskejegeren

Bli med på flotte fiskeopplevelser langs kysten av Kragerø. Her er det gode muligheter for å fange blant annet sjøørret, hele året. Fiskejegeren tilbyr ulike fisketurer, kurs og guiding, i tillegg til utleie av fiskeutstyr. 

Sjekk ut siden hans http://www.fiskejegeren.com/

Følg Fiskejegeren på Instagram og FB: @fiskejegeren

Ramsalt

Ramsalt Kragerø er en lokal leverandør av ramsalte opplevelser i Kragerøs skjærgård. Det er et samarbeid mellom Kragerø Sportell og Kragerø Rib. Her kan det bookes båtturer for enhver smak!

Følg med på www.ramsaltkragero.no for mer informasjon eller følg dem på FB: @ramsaltkragero

Risør Akvarium

Risør Akvarium er Sørlandets eneste saltvannsakvarium, og her kan både voksne og barn studere fisker og undervannsliv på nært hold. Det tar ca 45 minutter å kjøre fra Kragerø.

For mer informasjon, se www.risorakvarium.no eller FB: @RisorAkvarium

Skåtøy

Skåtøy er den største øya i Kragerøskjærgården og har mye å by på innen kultur, natur og historie. Her finner du blant annet Krikken kystfort fra 2. verdenskrig, se her for mer informasjon.

Ellers på Skåtøy finner du også Skåtøy kirke, Skåtøy kafé og flotte turområder, både på sykkel og til fots. Les mer om dette her.

 

Kyststien

Kyststien i Kragerø går fra Bamble i nordøst til Risør i sør. Hele turen er på 42 kilometer, men du kan starte hvor som helst ved et blått merke. Stien går langs sjøkanten der det er mulig, men har gode svinger inn i skogen eller over en fjellrygg der det er behov for det.

Les mer og se kart på www.ut.no.

Blåløypa, Kragerø – Krokheia

Kragerø Turlag har merket en turløype fra Kragerø til turisthytta på Krokheia. Løypa er på 20 kilometer, men turen kan deles opp i kortere etapper hvis det er ønskelig. Mesteparten av turen går på stier i krevende terreng, men til gjengjeld får du fantastisk utsikt og god trim!

For mer informasjon og kart, se www.ut.no.

Kragerø Stadion

Moro for hele familien! På Kragerø Stadion er det fotballbaner, ballbinge, lekeplass og løpebane – alt på ett sted. Rett i nærheten finner du også utkikkspunktet Steinmann med fantastisk utsikt over hele Kragerø sentrum. 

opplev kragerø fra vannkanten

Vi har ledige rom!

Ta kontakt med oss for et godt tilbud

Kontakt oss

6 + 14 =

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this