Sensommertilbud Uke 32&33

Leilighet ved vannet i Kragerø🌞

Leiligheter ved vannet i Kragerø til leie fra Kr5900/uke🏄

Har dere sen ferie i år? Da har vi gleden av å tilby dere ukesopphold i leiligheter ved vannet i Norges sommerby #1 – Kragerø! 🏄 Vi har ledig i uke 32 og 33 ( 2/8-17/8) i leiligheter med henholdsvis 2-3 og 4-5 sengeplasser, fra kun Kr 5900/uke! 💸

Meter til sjøen

Minutter til byen

Øyer å besøke

Leilighet 2-4 sengeplasser

Passer perfekt for 2-4 personer. Helt nye og moderne leiligheter beliggende under 100 meter fra vannkanten. Leilighetene har eget kjøkken og eget bad. Det er fire sengeplasser fordelt på et soverom med dobbeltseng og en dobbel sovesofa i stuen.
Leilighetene har også egen inngang med egen uteplass.

Pris

Før Kr7500/uke
Nå: Kr5900/uke

Leilighet 4-6 sengeplasser

Våre svært populærere ferieleiligheter er ca. 50m2 store og godt tilpasset både for familier og venner. Leilighetene er best egnet for fire personer, men det er også godt mulig for overnatting inntil seks personer om man bruker sovesofaen i stua.

Med to soverom (et med dobbeltseng og et med køyesenger), stue, kjøkken, bad og egen solfylt terasse/markterasse er disse er perfekt alternativ for dem som ønsker å unne seg litt eksta komfort i ferien. I leilighetene finnes fullt utstyrt kjøkket med oppvaskmaskin, spisebord og stoler, komplett salong med bord, TV, klesskap, bad med dusj samt utemøbler.
Vi har leiligheter tilrettelagt for rullestoler.

Pris

Før Kr9000/uke
Nå: Kr7900/uke

Om Kragerø Sportell & Appartments

Kragerø Sportell & Appartments ligger flott plassert, noen meter unna Kragerøs velkjente skjærgård og med nærhet til sentrum. Vi tilbyr rom og leiligheter i forskjellige størrelser som passer til de fleste formål. Hos oss har du tilgang på egne badeplasser, småbåt og kano, sightseeing, volleyballbane, og mye mer. Vi er et populært valg for de fleste reisefølger og ønsker å være et rimelig hotellalternativ i Kragerø, som passer for alle!

Fasiliteter

Hva vi har å by på…

Badestrand & brygge

Vi har egne badeplasser i solrike omgivelser rett på utsiden av døren hvor de yngste kan bade og kose seg i trygge omgivelser mens de eldste tar en velfortjent pause.

Gratis parkering

Vi har gratis parkeringsplasser rett på utsiden av døren med enkel adkomst. Du trenger ikke å forhåndsbestille plass.

Aktiviteter

Vi har et rikholdig utvalg av aktiviteter rett på utsiden av døren. Båtutleie, kano, bading, turområder, sandvolleyball og kort vei til Kragerø sentrum med fergeavganger, uteliv, handel og restauranter.

Eget bad & kjøkken

Alle leilighetene har eget bad, kjøkken og inngang.

Matservering

Vil du slipper å lage frokost? Da kan dere spise deilig frokost i fellesområdet

Kiosk & resepsjon

Trenger du hjelp eller øsnker å kjøpe noe, har vi kiosk og resepsjon inne på Kragerø Sportell.

Ring oss på +47 35985700 eller:

Bestill ditt opphold her!

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this